24 August 2014 (28 Syawal) - The easiest brownies recipe

Alkisahnya hari Jumaat hari tu aku tertengok BBC Lifestyle...
Kan hari berkabung Malaysia.. so most channels tak ada..
Tu yang terlayan BBC Lifestyle..
Chef ni jalan gi Boston and visit this bakery that have the best brownies is Boston...
Tengok citer ni punye pasal tetiba aku teringin nak makan brownies...
Not the cakey ones that we can easily buy in Secret Recipe... but the chewy with chocolate chunks that I just dont know where to find..
So aku pun google lah resepi... and I found one..
Memang senang nak buat...memang sedap and tidak mengecewakan...
And the ingredients pun sangat la simple...
Since ot is so good, Id like to share the recipe here...

Ingredients
400g caster sugar
225g butter melted
60g cocoa powder
1 teaspoon vanila extract
4 eggs
225g plain flour
1/2 teaspoon baking powder
1/2 teaspoon salt
60g walnut halves
200g chocolate chunks

Method
1. Mix all ingredients in the order given
2. Bake at 180 C for 25 minutes in a square 10x10 inches rectangular greased baking tin
3. Cool and slice into equal square portion

Yeap.. it's that simple..
Aku dapat recipe ni dari Allrecipes.co.uk cuma aku tambah chocolate chunks tu..

Makan sampai puas..
Janji dapat puaskan hati and tekak yang teringin ni... :p



XoXo

No comments: