8 July 2014 (10 Ramadhan) - Lagu raya feveret

One of the things that I love about bulan puasa is when shops and radio channels start to play lagu raya..
Radio belum dengar lagi.. mebbe after 2 weeks puasa baru dorang pasang kot..
And seakan routine, time bulan puasa je lah aku akan dengar radio channel melayu..
Macam Suria FM ke.. Ultra ke.. memana yang pasang lagu raya paling kerap!
Theehehe..
Macam budak² ke? Budak² pun tak jakun sangat nak dengar lagu raya cam aku kot..

Lagu raya cheers me up..
Always. Without fail.
Kadang kat office ni, walaupun bukan bulan puasa, kalau aku rasa down sangat aku akan dengar lagu raya..
Satu je jadi lah.. Cukup untuk bagi aku happy balik..

La ni baru 10 Ramadhan, semalam lagi aku dah busy mendownload lagu raya..
Nasib baik handphone dah canggih... boleh donlot kat sini je..
PC Ofis mana boleh donlot.. dorang block semua.. :P
Too early ka untuk lagu raya?
I dont care! Nak dengar jugak..
It's the only thing that can help me get through the day at work, at the moment.. cewah..

Ni lah lagu² yang aku donlot semalam:
1. Anugerah Aidilfitri - Siti Nurhaliza
2. Selamat Hari Raya - Fazidah Jonet
3. Selamat Hari Raya - Saloma
4. Sesuci Lebaran - Siti Nurhaliza
5. Seloka Hari Raya - Uji Rashid & Hail Amir
6. Aidilfitri - Sanisah Huri
7. Cahaya Aidilfitri - Black Dog Bone
8. Menjelang Hari Raya - DJ Dave
9. Satu Pagi di Hari Raya - Various artist
10. Suasana Hari Raya - Anuar Zain & Helina
11. Dari Jauh Ku Pohon Maaf - Sudirman
12. Suasana Riang di Hari Raya - Junainah
13. Satu Hari di Hari Raya - M Nasir
14. Nazam Lebaran - Siti Nurhaliza

Banyak jugak rupenye aku donlot .. :P
Lagu ape lagi yang best??
Googling *lagu raya top 40!! :P

XoXo


No comments: