13 January 2015 - Cars

Alhamdulillah selesai jugak birthday party untuk Qaiser..
memang penat... but being around family and friends made it all worth it....
Qis sampai demam...

Well actually semalam lagi dah demam... tapi dia kuatkan jugak sebab nak main dengan her friends...

The party started a bit slow...coz most people started to come after 3...
Tu yang da pukul 2 lebih baru tuan rumahnye nak mandi bersiap...
Late for your own party... hmm..

Pukul 5 pagi aku dah bangun...
tapi sorg2 text kate lepas pukul 2 baru nak dtg... dalam pukul 9 lebih baru aku start menggoreng ape yg patut, lepas decorate dewan dengan Qis...

Im actually proud of myself that I managed to pull it off... coz Im not good with anything that involves massive cookings....
Alhamdulillah... this time adik beradik daddy datang x payah tolong aku masak... semua dah ready... :p
hahaha

Here's the birthday boy...
orang nyanyi happy birthday, dia bagi muka gangster plak... :p

Ohh here's the cake... comel kan the tiny cars?


Ni Qaiser potong ayam dengan tok ma...
Tok ma dah berhajat katenye...


I appreciate those who made an effort to come and made the party great...
Thank you!

XoXo 



No comments: