11 April 2013 - I love my job but...

I hate my boss...
Not sure kalau boss korang pun macam ni?
Bila ada satu benda yang dia tak suka, dia akan jadikan issue yang kecil pun benda besar... As long as she can make you feel bad...
Especially kalau boss perempuan...
OMG...
I always get a lady boss... Full of hormones...
Dem.

I was sick for 3 days. Its not like aku duk umah berparty ke ape..
I was sick!
Solat cukup 5 waktu tapi ko tak percaya kuasa Allah untuk menjadikan umatnya sakit.
WTF?
Takde la nak kate get well soon ke ape ke...
SMS yang aku dapat sme nye pasal keje...
Benda yang takde hal pun jadi hal...
Sakit otak tak?
Ughhh

Bila aku masuk kerja hari ni, tanak bercakap...
Pape skit hal pun nak email.
Nak hentam pun email.
Yeah so professional...
Orang kampung betul..
GERAM!

Menyampah je...
Tapi memang ada orang yang boleh hidup dengan menyakitkan hati orang lain...
Judgemental.

Mak dier tak ajar ke jangan sakit kan hati orang lain?
Nanti kene sumpah?
Dem you.

Pandai je cakap 'Its not easy dealing with people...bla bla bla...'
or 'People don't leave the company, they leave the manager'
Yes. Exactly. Managers like you!
Dem Bitch.

Not so XoXo
Saje nak luahkan perasaan.

*photo from Google

No comments: