22 March 2013 - Sumpah sedapp!



Nilah hasilnye dress yg aku jahit tu...
Yang Qis gelakkan sebab skirtnya terlalu kembang...
Ingat nak alter tapi aku hanta pic ni kat adik aku dulu mintak opinion...
Dia kata gorgeous...And that was before I told her that I sewed it myself...
So tak jadila aku nak alter...
I'll make a mental note not to ask Qistina for any fashion advise.. Ever..
;p



On another note,
Last night kawan aku hantar pavlova yang dia bake sendiri...
Aku order 5 ketul..
Seketul atuk share dengan nenek...
Qis share dengan aku seketul...
Yg balance 3 ketul aku yg habiskan...
Hehehe Pastu komplen seluar da naik size...
:p
Daddy memang x makan la makanan pelik-pelik ni...
Takkan heran nye dier...
Tapi memang best gilerrrr
So aku order lagi 5 ketul + 5 ketul utk my beloved sister and her children to try...
Sharing is caring kan...
(actually its marilah gemuk bersama-sama)
:p

Oklah... Off fantasizing what Im gonna sew next...

XoXo

No comments: