26 February 2013 - Sampul RM1

Dalam handbag aku ade sampul RM1...
Everyday, At the end of the day aku akan simpan semua RM1 yang ada dalam wallet dalam sampul ni.
Kat atas sampul tu aku tulis : My RM1 envelope. I'll open this on 14 May 2013...
Aku baru je start pada 14 February ari tu...
Dah ada banyak ni...
Tapi aku takkan kira sampai 14 May 2013...
Can you imagine?


I got this tips when I joined Group Rich Moms Poor Moms kat FB...
Ada yang buat sampul RM10... RM5... Sampul Susu anak... Sampul Duit Craft... macam² la!
So I thought, why not?
It will be like a bonus for me kan?
Lagi pun ala RM1... takkan terasa berat sangat kalau nak simpan...
But the fruits after 3 months...?
Jangan pandang rendah nilai RM1 tu...

Jom cuba?
Boleh buat shopping!
:P

XoXo

No comments: