25 February 2013 - The colours in my life...

Plan hari Sabtu nak keluar dengan Qis cari seluar keje...
Sejak da merempit gi keje aku da malas nak pakai skirt...
Dalam almari aku plak ade bape helai je seluar...
Tapi Daddy pulak ade hal...
Aku pun tak sampai hati nak tinggal encik Qaiser dengan atuk and nenek kat umah...
So tak jadi nak keluar...

Semalam aku ajak atuk dengan nenek sekali gi...
At least boleh juge tolong tengokkan Qaiser bile aku nak membayar ke ape...
Kalau aku g bertiga je dgn Qis and Qaiser memang la tak cukup tangan!

Sejak keter kene curi malam raya aji lepas memang jarang sangat keluar..
Kalau keluar pon aku berdua dengan Qis je...
Daddy memang x ske nak kuar naik cab..
Ni tengah tunggu duit insurance...
Budget nak beli keter cash...
Malas nak berutang lagi... -_-'
Sementara tu bersabar je la... :p
Melalut la pulok citer aku ni...


* Qis and nenek dalam cab... :P *

So, semalam kitorang gi Sg Wang...
Aku tau dah mane nak cari seluar kat Sg Wang tu..
Aku tak cerewet sangat... asal muat nak pakai...ok!
Dapatla rembat 3 pasang...
Encik Qaiser pulak malas nak jalan..
Pastu taknak kat atuk...
Lengoh tangan duk dukung dia..
Alahai bucuk mama sorang ni...

Qis pulak baik je jalan x mintak pape pun...
Of course ade la habuan tuk dia n Qaiser for being a couple of angels...



Its actually dark turqoise...
I love weird colours lately..
Selalu black black black... :p
Simple konon. hehe

Lepas bih kurang 3 jam lebih, aku surrender...
Bukan penat ape..penang dukung Qaiser...
Semangaaat!

Alhamdulillah senang je nak dapat cab...
Pastu balik dorang ajak main dalam khemah pulak...
Layan kan aje lah...
Sunday kan family day?

Nih gambar Encik Qaiser kene buli dengan Sparky..
Qis's new kitten...



Xoxo

No comments: