March 17, 2012 - Cuti macam tak cuti bagi aku tapi...

Last week was school holiday right?
Bagi aku macam biasa je la...
Qis boleh stay at home and do whatever she wants...
Tapi kene buat latihan ulangkaji...

Tapi bile aku duk kat ofis, sorang-sorang tanye aku
'Cuti sekolah ma... You tak bawak anak jalan meh?'
'You tak cuti ke? bawak anak you jalan²'


So sesikit tu aku pun cam terpengaruh dengan soalan² dorang nih...
Aku rase cam... tak best plak kalau aku tak bawak dier gi memane...
By that time it was already Wednesday... So aku mintak cuti ari Jumaat je...

Qis is not so hard to please...
Tapi letih jugak la aku melayan kerenah dier...
Aku bawak dier gi KLCC...
Niat utama nak layan The Lorax...
Tapi tau la kalau da sampai KLCC...
Dier nak gi Toys 'r' Us...

~ KAchingggg~~! ~

Lepas tu dier nak makan ais krim... kalau zaman aku dedulu eskrem doposen je... dier nih nak eskrem yg doploh hengget satu mangkuk... haaaaa

~ Haaa kachinngggg lagi~~~~

Lepas tu dier nak lip gloss plak... hmmm

Lepas tu dier nak popcorn and what not...

Dah habis movie dier nak gimain kat taman plak... by now kaki aku da macam nak tercabut...!

Lepas tu....
Mama dier plak ternampak ade SALE kat Mothercare!!
Hahaha Adoiyai...
Beli baju tuk ape tau?
Haaaa Tuk raye! hahaha Anak dah due, 3 bulan awal kene buat preparation dah...
;P



Lepas tu jumpe Dayang jap...
Lelepak minum, dinner...
Pastu aku surrender!
Balik umah terus flat...
Pengajarannye jangan la kuar dengan budak kecik ni pakai high heels...
-_-'

XoXo



2 comments:

Fara said...

Hey babe! Long time didn't comment here. What to do, mood nak blogwalking and writing tadek. Preggie ni buat I malas giler. Tgh tgu hari je nak deliver which expected end May. Nervous weii! Hehe.. By the way, good for Qistina dpt gi shooting, new experience :) So proud of her. Oh and your baby boy also dah membesar hehe..
Wah banyak nau lak mengomen nye ye. Cuti sekolah aritu tu pun pegi Chrating je, hujan le pulok kan. Ape lagi dok dlm bilik hotel je lah, kesian my boy tak dpt mandi pool. Mmg monyok lah je kan. Ok,byk dah ngomel. Hope everything ok with you ya ;) Till we write again hehe

IxoR@ said...

Quality time is most important with kids.....

Hehehe...

Lama sy tak masuk blog ni, maklumkan mood blogging tenggelam timbul...

;)