March 17, 2012 - Cuti macam tak cuti bagi aku tapi...

Last week was school holiday right?
Bagi aku macam biasa je la...
Qis boleh stay at home and do whatever she wants...
Tapi kene buat latihan ulangkaji...

Tapi bile aku duk kat ofis, sorang-sorang tanye aku
'Cuti sekolah ma... You tak bawak anak jalan meh?'
'You tak cuti ke? bawak anak you jalan²'


So sesikit tu aku pun cam terpengaruh dengan soalan² dorang nih...
Aku rase cam... tak best plak kalau aku tak bawak dier gi memane...
By that time it was already Wednesday... So aku mintak cuti ari Jumaat je...

Qis is not so hard to please...
Tapi letih jugak la aku melayan kerenah dier...
Aku bawak dier gi KLCC...
Niat utama nak layan The Lorax...
Tapi tau la kalau da sampai KLCC...
Dier nak gi Toys 'r' Us...

~ KAchingggg~~! ~

Lepas tu dier nak makan ais krim... kalau zaman aku dedulu eskrem doposen je... dier nih nak eskrem yg doploh hengget satu mangkuk... haaaaa

~ Haaa kachinngggg lagi~~~~

Lepas tu dier nak lip gloss plak... hmmm

Lepas tu dier nak popcorn and what not...

Dah habis movie dier nak gimain kat taman plak... by now kaki aku da macam nak tercabut...!

Lepas tu....
Mama dier plak ternampak ade SALE kat Mothercare!!
Hahaha Adoiyai...
Beli baju tuk ape tau?
Haaaa Tuk raye! hahaha Anak dah due, 3 bulan awal kene buat preparation dah...
;P



Lepas tu jumpe Dayang jap...
Lelepak minum, dinner...
Pastu aku surrender!
Balik umah terus flat...
Pengajarannye jangan la kuar dengan budak kecik ni pakai high heels...
-_-'

XoXo



March 1, 2012 - Jumpa lagi 2 tahun...

Alhamdulillah Qis nye shooting dah habis...!
Kesian aku tengok dier...kekadang lewat baru balik....
Tapi dier gigih jugak nak habiskan scene dier...
So pasni boleh la dier concentrate on exam plak...

Anyway, one of my best friend is going to Oman this Saturday...
Ikut husband dier keje kat sana...
So last night we had a farewell dinner kat Fullhouse Jln Yap Kwan Seng...
Memasing tak pernah try walaupun da bape tahun tempat tuh kat situ...
So we took this chance to try that place out.
My comment : tempat cantik... food not so... tak banyak option...

So camwhore je lebih...
Lepas pun sampai dah nak tutup...
Orang sumer da balik... so itu tempat kitorang yang punyaaaa...
hahaha

No other can replace these two... even tho we could be bitches to each other sometimes... dat's what friends are for kan? Ups and downs?


~ I'm so gonna miss these two!! ~

Comel je budak dua nih pinjam spec dorg... ;P



She will not be back until 2014...
Qaiser and Putra pun da jadi big boys by then...
Gonna miss ya beb!
Take care...~!

XoXo