February 8, 2012 - Dah lulus...!

Tadi tetengah tension buat keje kat ofis (maklum ler, 4 hari cuti...)
Giler busy sampai tetau central air-cond dah off - maknenye dah pukul 5 petang... and keje aku masih lagi melambak²...

Anyway, tetengah kusyuk buat keje tetibe ade orang call handphone...
Orang tu nak inform yang Qis and anak buah aku Dina dah di shortlisted...
And maybe next week dorang dah start shooting...!

Wah mama dier pun excited ok...
Walaupun tak tau rancangan ape and ape role yang diorang ni kene buat...
Kalau cam rancangan Tom Tom Bak tuh ke best jugak...!
At least tercapai la jugak permintaan Qis...
Dari dier umur 3 tahun sebok mintak aku bawak gi tengok Tom Tom Bak tuh live...
Tapi aku mane la layan mende² gini...
Pergi casting ari tu pun sebab adik aku rajin ajak...
Alhamdulillah lah anak...
Rezeki you nak rase camne bebudak gedik² depan camera tuh!
Just go and have fun!
Peluang camni tak dapat hari²...
Esok boleh ingat sampai dah besar ye!

Lagipun...
You memang drama queen pun!
;P


XoXo

No comments: