February 7, 2012 - Experience baru untuk budak - budak...

Hari Sabtu baru ni aku and adik bawak bebudak gi casting tuk rancangan kanak-kanak...
Aku tau pun sebab dapat text dari kawan lame...
Tetibe je text after 2 years mendiamkan diri...
Well at least it feels good to know dat someone actually saved your handphone no till now... :p

So kitorang pun pegi la around 5 ish (jalan kat depan ISKL nih manjang la jammed!)
Nasib baik casting kat Taman Melawati je...
Sesampai kene isi borang...
Then bebudak tu dibawak ke bilik lain...
Parents x boleh ikut ye...
Yela kan bebudak ni kalau depan parents lain perangainye...
So aku dgn adik tunggu la kat ofis tu...
After about 30 minutes or so the girls came back...
Excited!
Citer pasal how they put some make-up on them...
How they asked them to sing, dance and act...
Tapi anak buah aku yg sulung, abang Danial segan sikit...
But at least he went on with it and do what they told him to do...(mak long is so proud of you abang!)

Kawan aku cakap 'petah betul anak ko bercakap!'
I take it as a good sign...
Our hopes are on the girls...
We hope to hear good news from them.
If not it's ok too.. Niat nak bagi bebudak new experience je...
And yg paling penting they had fun!
Couldnt stop singing all the way back home! :D

Nanti aku tempek gambar...
Sayang Qis... Sayang Dania... Sayang Danial... Sayang Danish and Sayang Damia...

Xoxo
<3

2 comments:

IxoR@ said...

good dia x takut dgn org...

=)

Hanie Ly said...

yup yup! ;P