February 14, 2012 - And the journey begins...

Hari tu kan aku bawak Qis gi casting...
Tadi Daddy bawak Qis pergi 'fitting' pulak...
Team casting cakap jumpa untuk fitting tapi rupanya untuk dorang assign role...
Cuma berapa orang je dapat main role...
Alhamdulillah Qis is one of them...!

So esok dah start shooting...
Harap² Qis boleh buat dengan baik...
Kalau ada rezeki dia InsyaAllah adalah...
Janji dia cuba buat yang terbaik.
Janji dia minat...
Janji dia have fun...
Walaupun kena sacrifies sikit waktu sekolah...
Haih satu hal nak catch up pelajaran Qis...
InsyaAllah dipermudahkan... kan?

So malam ni busy tolong dia menghafal skrip.
Everything is so new to us!
A lot of things to learn...
nasib baik ada kawan ni tolong selok belok.

Go Qistina!
Mama wish you all the best!

XoXo

3 comments:

IxoR@ said...

untuk iklan ke dear?

wahh seronok kan tengOk perkembangan anak dan bila dia terdedah dengan satu dunia yg lain...

hv fun Qis....

illafira said...

tuk program pe tue??? syoknye dia

Hanie Ly said...

Cik Pora: Tuk rancangan kanak² tv1... ;P

Safira: Jong² Inai name dier...