February 12, 2012 - His toys

Kat satu corner kat living room tuh ade dua boxes...
The two boxes are made of cloth...
Filled with his toys...

Kalau dier dah duduk kat situ memunggah mainan dier, buat la ape pun kat dier...
Dier akan buat dunno je...
Budak ni memang cam tu!
Geram! Geram!
;P

That's a little scribble about Qaiser and his toys.
Kalau tak sibuk dengan mainan dier, dier akan pusing satu rumah membuli orang lain...


Yang sebenarnya sedikit susah hati memikirkan hal Qistina...
Tapi ahh lain kali la cerita...!







XoXo

4 comments:

illafira said...

anak buah aku satu khemah penuh mainan dia.. bkn main sgt pun.. suka campak2.. penat nak mengemas

Hanie Ly said...

uiii satu khemah jenuh la nak layan... hhehe

IxoR@ said...

adik buat sepahhhhh......

hahahaha.....

Hanie Ly said...

hihihii sabajela... bile dier x buat sepah tu yg risau...!