January 28, 2012 - Angry...

Ok ni bukan nak citer pasal angry bird ke ape...
Walaupun aku akan tempek gambar Qis dgn Qaiser pakai baju Angry Bird yang aku beli kat pasar malam semalam...
Comel ok...
And with that price, who cares about the quality?
Pakai buang pun takpe...
But it's just too cute I had to buy it!
;P

Anyway, korang pernah tak jumpe orang yang dari muka dier pun korang dah tau yang hidup dier ni memang miserable giler...or maybe lonely ke...
Kat ofis aku ade sorang...
Memang muka dier tu tak pernah nak senyum!
Turns out memang dier tak kawin lagi and I think maybe she's around her 40's kot...
Kekadang tu rase macam I wanna be nice to her, help her with a little make over and help her get over the loneliness?
OK memang aku tak sure if loneliness is 100% the reason why she look so miserable...
I guess it will remain a mystery until she left.
I'm not gonna ask her why she never smile!

Tadi kat Tesco ade sorang Indian lady...
Dari muka dia memang da tau yang dier ni seorang yang pemarah...
Mase nak jalan tu ade satu troli and a lady tengah tengok barang...
This Indian lady just lalu je langgar troli orang tu...
Dalam troli orang tu ade dier punye son ok... isk.
Tak boleh nak kate excuse me ke ape ke..
Last² payung dier yang tersangkut kat troli orang tu...
So orang tu just amik payung dier and campak dalam troli Indian lady ni...
Serve her well..
Nak lepaskan geram kat orang tak tentu pasal...

Memacam orang kat dunia ni kan?

Yang ni muke Qis masam sebab aku tak nak tukar token...
Leceh OK!
Kalau syiling biase mama selamber...
nak tukar² token nih... puhlisss laaa... no way!
Duduk je kat situ dendiam!

Yang budak nih boleh tahan gak nih...
Ralik tengok keter kat dalam glass tu move biler dier pusing kan stereng...
Biler angkat nak balik marah tanak lepas bende alah tu...
Ni baru setahun!
Sok tak tau camne...
Qis dulu takde pun cam ni...
Haih!

OK tu je.
P/s: Petronas kat Tesco ampang dah ade Burger King! Kagum... *lame giler tak gi Tesco* - Tadi ingat nak gi Jusco AU tapi baru sampai Petronas ISKL tuh dah jammed giler... memang tak la Daddy nak meredah jammed.. demm -_-'

XoXo

No comments: