December 1, 2011 - Di sebalik boot itu...

Aku tak citer pun pasal Cowboy Night tu kan?
Sebab for me I have nothing much to tell...
While other people complain about this and that I was busy running around making sure everything is in place.
But anyway, this is what I wear for that night...
Tak prepare ape² pun untuk diri sendiri until the very last minute...


Cool kan Red Indian tuh?
He was the center of attraction... and he won the best dressed...
I was hoping to won myself an iPad but I got JJ voucher worth RM200 instead... jadilah...
Upah penat wat keje... ;P

About my outfit, last minute baru aku cari ankle boots tuh...
Ingat nak pakai sneakers je tapi kang orang kate apela HR nih duk sebok suh orang dress up tapi dier sendiri tak de effort nak dress up!
So aku fikir dari aku beli boot koboi yang da tentu aku takkan pakai lagi pas malam tu, baik aku beli something yang aku boleh pakai sampai bebila...
So oleh kerana nak buat RM129.90 worth it, aku pakai je boot nih buat gi keje hari²...
;P

That checkers shirt, ialah untuk budak berumur 12-13 tahun ok!
Aku pinjam anak buah aku punye...
Hahaha boleh?
Kak ipar aku cakap 'bertuah budak ni, boleh muat plak baju anak aku...'
;P

They nominated me as one of the Best Dressed...
Tapi aku tau best dressed kene berjoget kat depan tu so aku nominate orang lain....
Tak kuase ok!
The power of HR... Shhh jangan btau orang len! hahaha

Again, saje nak cari mood nak bloggin balik...
Esok Friday... aku nak pi tengok bf kesayangan aku dalam Breaking Dawn!
Last week nak pi tengok tapi masa tak mengizinkan...
So you tunggu I datang esok ok darling!
;P

XoXo