November 30, 2011 - Addicted to these...

3-4 minggu nih aku sik beli kasut je...
Seriously!
Aku rase this month je ade la dalam 4 pasang.
Gile ke ape kan?
Memang aku gile kasut pun...
;P

Charles & Keith tengah SALE weh!
Up to 60% kot?
Kalau normal price bape ce btau sket?
Kalau tak sampai serat stengah...
Tu sebab la time tengah Sale nih aku rembat je 2-3
*excuses*

Anyway layan je la gamba...
Saje nak cari mood bloggin balik...
I should find some space... for myself, sometimes...
Kan?



XoXo

4 comments:

..nOj.. said...

women women. huuuu sandals sandals handbags handbangs sandals handbags. we got million reason to buy new shoes n handbags kan. hihih

i pun baru wat entry pasal shoes ni

mama iris said...

baruuuu plan nak tukar kasut yang....kasut i dah sedeeehhh dah.....maka ya hruslah terjah gak c&k....=)

Wana Owen said...

wah..kene g terjah c&k ni..tetibe rase handbag skang mcm dh buruk2..haha

Hanie Ly said...

NoJ: women kan.. nak wat camne... hehehe tapi i hangbag ni kureng skit... coz malas nak transfer barang yg belambak tuh...

Nurul: yeee sile... time tgh sale ni la nak angkut banyak² beb...!

Wana: handbag dorg pun comel comel kan.... tapi handbag saye elok lagi... ;P