November 30, 2011 - Addicted to these...

3-4 minggu nih aku sik beli kasut je...
Seriously!
Aku rase this month je ade la dalam 4 pasang.
Gile ke ape kan?
Memang aku gile kasut pun...
;P

Charles & Keith tengah SALE weh!
Up to 60% kot?
Kalau normal price bape ce btau sket?
Kalau tak sampai serat stengah...
Tu sebab la time tengah Sale nih aku rembat je 2-3
*excuses*

Anyway layan je la gamba...
Saje nak cari mood bloggin balik...
I should find some space... for myself, sometimes...
Kan?



XoXo

November 5, 2011 - Meh sini kain basah tu...

Nak lap blog ni ha...
da berhabuk...
;P

Busy la...
Dengan preparation Annual Dinner tuh...
Balik rumah da lewat...
Terus tido!
Seriously... kekadang kul 9 aku da tido!
Name je ade 3 committee...
Tapi cam semuanya aku yang buat...
Dari decoration, door gift, hotel, invitation, prizes... etc etc...
Hebat tak?
Wah puji diri sendiri... saje nak cool kan hati yang kebengangngan nih,,,
Helloo.. aku pun ade keje nak kene siapkan okeh...
Menyampah je dengan orang yang tanak buat keje pastu bila aku da buat ko lagi nak banyak bunyi, itu ini...
Gi la buat sendiri...
bab nak mark up² harga bagi kat ko...
Pastu beli satu barang pun terkial² sampai sekarang pun tak settle...
Lantak la lu... lu jawabla sendiri dengan mem besar yeh!

Ops..terlepas geram plak kat sini...
;P

Okeh la... nak pi tesco beli barang...
Sok nak raye da ni ha...
Samat hari raye haji!

Pastu nak gi kedai buku... kandang koboi aku tak siap lagi...
*cry*

XoXo