October 27, 2011 – Bersopan santun menghantar orang…

Semalam tuk kali ke-3 dalam seumur hidup aku gi menghantar orang nak pergi Haji…
First time mase aku kecikk dulu, menghantar arwah atuk and nenek gi Haji…
Yang aku ingat time tu aku da lewat malam… Pastu main² sik la jatuh sampai berdarah² lutut…
Pastu sebok da nangis² nak balik…

Pastu kali ke dua, gi hantar kak long Daddy tahun lepas…
Mase tu Qaiser still dalam perut…
Dengan serabai nye… alaaahai…

So malam tadi, aku sopan la skit gi antar orang nak gi haji kali ni…
Sib baik ade satu tudung emergency yang aku beli dari Sab nih…
Haa… amcam? Okeh tak aku pakai tudung?
Hahaha



Alkisahnye hari ni boss aku takde…
So boleh ler update blog dengan ebrsenang lenang dari ofis ni ha…

Alrighty tu saje…
;P

XoXo

No comments: