October 22, 2011 - I seriously need to stop...!

Semalam pas habis keje aku pi Sg Wang...
Tak masuk pun...
Semata² nak gi Maybank dengan Hong Leong bank je...
Bayo utang!
Utang 30 tahun tak tau biler nak habis... (demi sekeping bumbung atas kepale...) *sigh*

Pastu dah alang² ke situ aku pun roger² la Dayang, kot² dier nak melepak ke ape...
Dier ajak tengok Real Steel plak kat Pavi...
Since aku malas nak balik awal, Daddy pun bagi balik lewat so kitorang pun gi la layan Real Steel kat Pavi...

Real Steel, tajuk cam ganas je kan?
Aku budget cam Iron Man ke ape la...
Ko tengok poster tuh mane de gamba budak kecik kan? kan kan?
Sekali citer cam Nim's Island la...
Citer pasal anak dier yang berusia 11 years old...
OK la layan...
Tengok encik Jackman punyer b*tt yang bergegar tuh mase dier tengah practise boxing dengan bot tuh...
Fuuuhhh... bergegar jantung aku...
;P
* google *

Pastu, tengah jejalan, aku ter-beli plak kasut nih kat Charles & Keith...
Pastu bile da sampai umah termenung sat...
I was thinking, OMG! I really need to stop buying things!
I've been doing dat for the past few weeks, non-stop!
Ko hengat ko orang kaye ke hape kan??
Kwang kwang kwang...

Tapi, alangkah susahnye nak menahan diri dari melakukan perkara itu!
Jadi aku berazam, minggu nih aku takkan ajak Daddy gi mane²...!
Kalau setakat nak reward Qis coz she studied so hard for the exam pun maybe aku akan just bawak dier gi ke tempat yang aku tak de peluang nak shopping...
Macam Zoo Negara ke ape?
Haaa

Wish me luck weh!
Coz aku dah tak sanggup!
Haaaa..

Sebelum tuh meh tayang kasut baru,
Cantik tak?
Hahaha Cam *toot*!


XoXo

4 comments:

Wana Owen said...

haha....the intention of shopping never ending..eventhough rasenye tinggal duit sekeping je dalam wallet pun..tak kira,,tetap kene beli gak something..pastu balik rumah..baru menyesal..huhu...btw..lawa la kasut baru u!=)

Hanie Ly said...

kan kan kannn? dasyat tul keinginan pompuan dengan bershopping nih! lawa ek..? macih..! :D ni yg buat tak saba nak pakai nih! hehe

illafira said...

dpt gak kasut baru.. hahaha

Hanie Ly said...

hahah tu ler... ;P