October 14, 2011 - Gila koboi!

Alkisahnye boss aku suruh aku arrange Company Annual dinner dengan theme Wild Wild W*rley!
Dah tu, tarikh nak buat nye Nov 11, 2011...
That gives me less than a month to arrange the whole thing...
Yea, of course there will be a few more people that will be helping me out with this...
By a few I mean 2 more people... -_-'

Mane aku nak cari topi koboi sampai 100 bijik in 2 weeks time weh?
Dengan nak buat sheriff badges lagik...
Scarfs... props... lucky draw gifts...goodie bags...
*sigh*

Jadinye selama 2-3 minggu nih aku akan sebok meng Google Cowboy, Cowgirl and Wild wild west!

Daddy kata kat Petaling Street ade topi koboi tuh...
Betul ke??
Sesape yang tau mane aku bleh carik barang² ni tolonggg la btau...
Aku akan sangat² menghargainye!
Haaaa sampai begitu sekali...

Jap lagi ni aku nak gi G-Tower tengok banquet hall and food testing...
Lepas tu misi shoppingmencari props, costumes and gifts...
List hadiah dalam proposal tak hengat²...
Plasma la, LCD tv la, iPhone la, Ipad la... sapooo yang nak kene gi beli tuh sumer tuh???
Akakkk jugak...
Haihh
sabo je la ye...
Experience baru...
Lagi mencabar lagi best! :D

Weekend nih pulak nak ajak Daddy gi Petaling Street and Central Market(lame tak gi tempat² nih) untuk cari supplier topi koboi tu dengan metal badges...
Heharap la sumernye selesai dengan baik!

At least they have approved all of the games suggestion!
If everything works out, it's gonna be a blast!
I know it!
I'm hoping for it!

This will be the first big event that I have to arrange for this company...
Kena bagi good impression kan?
(Camne gaknye tu? Nak arrange event kat umah sendiri pun tak pass???)
* sigh * think positive Hanie! YOU CAN DO IT!

*** googled
~ koboi melayu pakai baju ape eh? ~

XoXo

2 comments:

IxoR@ said...

koboi melayu pakai bayu melayu...hehehe...

uishhh big event... gud luck tau!

hmm... hadiah tu semua bukan ada sponser ke hanie....?

nti update lagi pasal ni yea...!

Hanie Ly said...

hehehe nnt sme org dapat topi koboi! hadiah² tu kitorg tgh cari sponsor lagi... klu takde terpakse la beli sendiri... ;P InsyaAllah klu da settle sme kite mesti update! ;P