October 1, 2011 - Mama unleashed

Malam tadi ialah malam untuk aku berjimba...
Tension duk umah tengok orang tido, so aku pun keluar la...
Gi lepak kat Crossroads, Concorde layan live band...
Of coz dengan partner in crime aku si Dayang...

Berjimba sampai kul 4 pagi pun kul 8.30 pagi aku da bangun OK...
Jage anak!
So sadap u! Please don't say anything yang boleh buat aku jadi rimau betina...

Layan gambo...
;P
~ Owh pewots... ;P okeh la lagi considering da ade anak 2 kot? ~

~ Dayang my sayang... Nih la kawan tempat aku meroyan, teman aku shopping, tempat lepas geram, sme sme la! Dier je yg bleh tahan dengan perangai aku yg ala² bipolar neh! ♥ u! ~

~ cengkarung = cengkung + mengkarung p/s ni je la baju yang paling sopan untuk tempat tak berape nak sopan yang aku ade. so :( I need to go shopping~! badly~~! ~

~ hotties... bler aku nak jadi hot begini... *berangan jap* ~

Okeh.
Itu saje.
Nak pi masak... lapo.

XoXo

1 comment:

IxoR@ said...

yeahh babe...

i pun dah lama tak berjimba!

rindu rasa nak exercise secara berjemaah kat tempat bingit2 tu... hahahaha...