September 8, 2011 - Sengih sampai telinga...!

Ngeee :D
Ce teka ce teka...!
Ape nye yang sengih lebaaaarr neh??


Ngeeeeee :D

Citernyer semalam tetibe Daddy ajak pi jalan²...
So kitorang pun pegi la ke KLCC...
Time orang balik keje baru nak kuar...
Kalau gi tempat lain takut jammed!
Dah tu naik AKLEH je terus masuk KLCC...

Pastu ter-masuk la ke Isetan...
Tengah Sale lagi ok...
kacau-bilau dibuatnye kalau tak beli pape nih...
Since aku memang dari hari tu dah bodek Daddy nak beli kasut so aku pun mengambil kesempatan ni tuk cari kasut keje...
Hehe
Tapi yang beli nyer takde less pun...
Da tu yang ade less sumer nye size besar²... camane aku nak beli??

Adeke patut Daddy suruh aku pakai Guess's heel buat pegi keje...
Sumernye tinggi 5 inchi...
Ingat aku nih keje model catwalk ke hape kan??
Memang tak la..
Walaupun rege dier memang murah giler RM250 to RM100 je!!
But I have to pass on it this time...
Keras hati ni nak carik kasut buat gi keje!
Ye la.. taktau dress code dorang camane kan? Kalau kene pakai closed shoe kang camane??

Sudahnye beli yang Daddy pilih gak...
Salunye aku memang takleh go dengan Daddy's choice...
Cam outdated skit.. Kate gap 8 tahun... Taste kitorang memang beza giler punye lah!
Tapi kali nih aku terberkenan jugak dengan kasut yang Daddy pilih nih...(sebab peep toes takde.. huhu)
Suede dengan leather trims dari Pedal Works...
(Kenapela KLCC takde Charles & Keith!! *cry*)
Yang ini OK... 3 inch aje...
Pastu cube teka size ape??
SIZE 3 okeh!
Size 4 cam loose... kaki aku pulak terencat.. kalau beli kasut memang kene size 3...
Kalau heels tuh confirm size 4...
Camne nak beli yang ade discount?? Jangan harap! *cry*


~ Protokol giler kan?? Percaye la cakap aku sok aku pakai 2-3 kali je kasut neh... hehe ops! shh!!! jangan btau Daddy! ~

Ye... kalau company kasut carik model kasut, CONFIRM aku kene reject!
Hehe ;P

So, tinggal gi medical check up je...
Dengan start keje next week! *excited!*

Sebelum tu, Qis da lenjan kasut aku dulu...
Nak bagi lembut katenye... -_-'

XoXo

1 comment:

illafira said...

ko x besar2 dari dulu.. hahaha..