September 5, 2011 - Baru nak meriah...

Ape yang meriah?
Bukan raye lah... Raye kan da tentu² meriah...
Semalam habis Daddy panggil kengkawan dier mai umah...
Da ler tak bitau aku awal²!
Nasib baik aku masak spaghetti banyak... Kalau tak kan haru?
Jemput orang beraye bagi kuih je.. bleh?
Adoi la...
Tapi bagus gak... time gitu la baru meriah umah aku...
Kalau tak meriah dengar Qaiser menjerit je...

Da melalut plak citer pasal meriah...
Aku nak cakap meriah blog ni ha...
biler sumer orang da start keje baru nak meriah blog...
Confirm ramai yang update blog dari office nih... btul ker??
;P
Tak kesah ler... janji aku ade bahan nak baca...
Bosan tau... seminggu lengang!
Camne lengang nye jalan kat KL nih camtu la lengang nye blog world...

Walaupun tak keje, aku rase macam kejap je cuti raya tahun nih...
Hari ni Qis da nak start sekolah balik...
Aku pulak yang rase tak best... boleh?

Anyway, aku ade lagi seminggu nak habiskan kat umah nih sbelum aku start keje...
Apela yang nak aku keje kan??
Niat nak cari kasut baru untuk buat gi keje...
Bila aku cakap gitu je jawapan yang aku dapat mesti:
KAN KO DA ADE BANYAK KASUT??!!!

Eleh... bagi can la aku nak dapat semangat nak start keje kan...
Gi pun kasut aku smer da buruk²...
Huhu
Tunggu Daddy bagi green light...

Okeh ler...
back to normal life walaupun raye blum habis...
Tunggu je invitation open house ni ha...
Bleh gitu?
;P


XoXo

4 comments:

illafira said...

nnt aku wat open house aku roger.. tp make sure kena datang tau.. hehehe.. aku dah pindah tau kat saujana impian

Hanie Ly said...

haha tauu...bace blog ko tu.... tu yg tak sabo nak tengok umah baru tu... ;P

Jun said...

hanie...selamat h.raya..maaf zahir batin..meh ler dtg umah..hehe. semlm akak beli kasut baru..sale blom reda, wahahahhaa...

Hanie Ly said...

selamat hari raye kak!! :D woah ye ke? sale kat mane tuh?? still ade lagi yeh... ;P