September 10, 2011 - Panjat jangan tak panjaaatttt!!!

Hari ni aku nak citer pasal encik Qaiser...
Dier nih tak berape nak merangkak...
Malas... bontot berat!
Tapi asal angkat je amik ko... da nak bertatih!
Pastu shuffle²... hehehe
Makcik² dier kate dier nih gayenye macam nak terus bejalan je esok nih...
Kalau betul Alhamdulillah la dik!

Since dier da rajin nak memanjat, terpakse la aku biarkan dier dalam play-pen dier je...
Sebabnye semua orang asyik la ade benda nak buat...
So kekadang biar je dier main kat depan sensorang...
Tetau da panjat kerusi...
Aiii! dik! Kalau terbalik ke belakang sesia je dik oi...
Serammm aku tengok!
So, solutionnye, letak dlam play-pen.
Panjat la pepuas... kalau terbalik pun ade tilam.
Memang kalau da jatuh dier nangis la... tapi kejap je...
Nangis mengade.
Bukan sakit pun...
Cak ba cak ba dier skit terus diam...

Lagi 4 hari nak tukar bulan...
Kejap je da 8 bulan ye dik!
Mama da berangan nak buat adik nye 1st birthday (lambat lagi oi!)
InsyaAllah...
:D


XoXO

No comments: