Part 6/∞ : Sebab you pakai boxer!

Macam hari² yang lain, hari nih aku, adik dengan Ain melepak kat tepi fountain KLCC...
Tolong pak guard jaga kolam katenye..
Tak tau la... sejak da habis sekolah ni hari² mesti nak melepak kat sini...
Tak de sen pun takpe! Sempoi...

Kitorang lepak²... Nyanyi²...
Kekadang Ain siap bawak gitar kapok dier...
Bukan kacau orang pun.. lepak² je buat hal sendiri...
Dari KLCC tuh bukak sampai KLCC tuh nak tutup!

Tapi hari tu lain sikit.
Tengah kitorang lepak² tetibe datang sorang mamat berambut blonde (karat habis) duk kat sebelah. (Cam Sisqo tuh... ingat tak mase Sisqo Thong song tuh buat rambut kaler putih? Tapi nih blonde)
Tetibe je.. buat muke tak malu..
Pastu sengih²
'Hi' kate dier.
Kitorang pun balas la balik... 'Hi!'
' Err, nak kenal dengan korang boleh tak? Korang ni cool la,' kate dier lagi...
' Cool ke?' tanyer aku
' Cool! Cam TLC!' jawab dier.

Pas tu dier kenal kan name dier, A**een...
Dier datang dengan kawan dier, chubby giler, it's a guy, tapi panggil Baby... bleh?

Pastu tetiap malam kitorang kuar...
Gi ronda²... lepak...
Hartamas, PJ, Mamak, bukan buat ape.. borak²...

Rupe²nye on the day kitorang kenal, he was challenged by his friends to talk to me...
Cam betting gitu...
Just because I wore a boxer...
Haha Yes... zaman jahiliah dulu² aku akan berpakaian (kurang sopan) macam ala² TLC tuh...
Complete dengan seluar baggy dan boxer!
Jangan harap nak tengok aku dress up ala² pompuan sejati nih...
Never in hell katenyer...

Sekarang tengok...?
Hahaha

1999 in memories...

Something happened that made us lost contact with each other...
Found him the other day in FB!
But masing² da kawin and beranak pinak...
Nothing ever happened between us anyway...
Just those weird memories... Tuh lain kali citer okeh!

- Out -
for now...

No comments: