August 5, 2011 - Tetibe ter-rajin nak...

buat kek...
So semalam untuk bukak poser aku buat mini cheese cake.
Same je resepi untuk cheese cake yang besar tu tapi aku letak dalam bekas cupcake...
Aku rase cam terlebih gula... tapi bu dengan bah kate sedapp...
Haha



Bile tekak tingin nak makan kan...
Campur campur barang sme sumbat dalam oven...
Semua aku pakai agak je... bahan pun agak...
sukatan pun agak...suhu pun agak...
Haha kejap naik kejap turun la jadinye...
Takpe le...
Bukan nak bukak kedai pun...
Untuk tekak sendiri... janji sodaappp...
;P



Roger & out!

4 comments:

Fara said...

hanie rajin benar tau. jeles nihh hehe.. utk tekak sendiri, ya btl2. janji sedap and bleh makan. aritu b4 pose ade gak teringin nak buat biskut raya, tapi.. rasa malas pulak dah.. cer bagi sket semangat nak buat kuih bleh? hehe.. selamat berpuasa ya

Hanie Ly said...

hehehe awal lagi ni nak buat kuih raya....minggu depan da bleh start kut? buat je biskut yg simple² dulu nak amik mood kan? jom kite buat sesame! ;P

mama iris said...

ala nak la resipi.....

Hanie Ly said...

alalaaa nnt i send kat fb u nyer inbox k lalink... ;P