August 28, 2011 - Lagi 2 hari ya'll!!

Lagi 2 hari nak raye nih!!
Aku, start semalam da beraye pun...
Huhu tak syok!!
Nampaknye banyak giler puasa aku nak kene ganti nih...
9 hari okeh!!
* cry *

OK OK kembali ke topic asal...
Lagi 2 hari je nak raye ni haa...
Projek² aku sme da siap...
Biskut raya aku buat dalam 4 jenis je...
Mood baking tak berapa nak sampai tahun nih...
Yang len sme men tunjuk² je..
Ohh did you know? Biskut raya kat Giant only RM11 a box??!!
Rase pun best! Aku da try! ;P
Jom borong!!!

Sewing project pun all done dengan azam next year nak start awal skit so that aku bleh buat 2-3 pasang baju tuk Qaiser and Qistina!
Since this is the first time I sew baju kurung and baju melayu for them, I'm still not 100% satisfied with it...
I still need to fill a whole room of improvement on it.
:S
The damage is done, sorry kids...
You just have to bear with it on the first day of raya...
I promise next year will be better!!
Promise!

Anyway... Aku duk terfikir nih...
Betul ke dah takde pape nak buat nih??
Betul ker??
Kang aku duk relaks² kang tetibe last minit tu nak buat ni nak buat... sudahhhh tak beraye la aku...

Wait fikir jap...

...

...

Betul la da takde ape nak buat!
Tinggal tukar langsir and pasang sarung kusyen tuk sofa lame jek!
And masak...
Ooowwhh that reminds me, hari ni dah boleh la kot beli barang² dapur?
Isn't it?
Last year malam raye tuh baru Daddy gi beli...
NOT a very nice memory to remember...
hmph.
This year maybe bleh prepare awal skit?
Nak masak ape?
Oowwhhh nooo...!

Korang masak ape?

Obviously a pointless rambling just to fill the time.
Thank you for reading... still.
;P

Now, give me something to read, please???

XoXo

No comments: