August 22, 2011 - Dah kene kurung...

Da lame aku tak citer pasal Encik Qaiser kan?
Dia dah 7 bulan skang...
Rase cam baru je semalam aku berhazab kat dalam labour room tu nak beranakkan dier...!



Sekarang dier da pandai marah...
Keje dier asyik nak maaarrrah je! Bile dier marah dier jerit!
SO aku suke buli dier and buat dier marah.
Saje nak dengar dier menjerit.
Heheh

Pastu semenjak duer menjak nih aku malas nak masuk dier dalam walker...
Sebab dier suke tarik alas meja...
Kalau ade barang atas tu memang selamatt la.
Tapi so far takde pape yang terkorban lagi... cume sebungkus nasik ayam je...



So, aku kurung dier dalam play-pen!
Letak mainan banyak² dalam tuh...
Maunye tak bising?? mesti la bising tapi aku buat dakk je...
Kalau layan adik, satu keje pun mama tak jadi buat dik!

Pape pun adik memang penambah seri dalam keluarga ni dik!
Kakak Qis and Qaiser, both! The lights of my life...
:P



Teruskan menjerit Qaiser!
I laikee!

Rger & Out!

No comments: