July 16, 2011 - Sape tak suka shopping?!

Tadi Daddy ajak pi jalan...
Kengkonon nak beli baju raya Qistina & Qaiser sambil tengok wayang...
Sudahnye wayang kemane, baju raye bebudak ke mane, aku yang dapat shopping!
Hehe
Naik je dari parking terus kuar kat Topshop...
Terus ter-nampak Zara Further Markdown...
Giler weh...
Nasib baik encik Daddy offer nak belanje...
Dapat la aku rembat jeans sepasang dengan top...
Jadi ler.. wuuu kang lelebih kang offer di tarik balik kang susah...

* Gambar nih aku Google. Malas nak upload.

Pastu pi carik kasut tinggi Qistina...
Sebok la dengan muncung asyik kata 'asyik beli barang mama je... saye nak kasut tinggi...!'
Carik kasut tinggi dier tuh sampai berpinar mate aku...
Last² jumpe gak...
Pastu nak jacket plak... Barbie plak tuh...
Kalau dah BabiBarbie tuh... huhu belasah je kakak ye... janji Daddy yang bayo... hehe
Sempat la beli jeans untuk Qaiser sepasang... Since hari tu dah beli a few shirts dia untuk raya...
Lepas tu Daddy dah ajak balik...
Standard. Battery da habis. -_-'

So kesimpulannye pergi shopping dengan mama berdua lagi syok kan Qis?
Psstt esok okeh!
;P

Roger & Out!

No comments: