June 9, 2011 - Watchhaaaaaaaaaa~~!

Ade kene mengene ke dengan entry ni?
Entah
Tu je yang dapat aku fikirkan 5 minit lepas.

2 hari lepas aku dengan Dayang bawak anak² dara gi tengok Kungfu Panda 2...
Excuse: Cuti sekolah
Fact: I needed to get out! ;P

Anyway, cerita baru halfway bebudak dua ekor tu da sebok tanya bila citer nak habis...
Sudahnye aku dengan Dayang yang kusyuk tengok citer katun tuh...
Dalam hati aku 'demm... sedih pulak citer katun ni... nasib baik gelap, tak nampak sangat mate aku berair...'
Hahaha motif emosi?
Sebab Po mase baby tu mengingatkan aku pada baby panda aku kat rumah...

Kalau nak tau ape ke bendenye yang aku karutkan ni, korang tengokla sendiri citer Kungfu Panda 2 tuh...
Siyes sedih... and kelakar.. la of cos...

~ Me and my baby girl ~

~ Ha ape Dayang? ~

~ Two happy girls ~

~ Little me and Little Dayang ~

Last but not least, my princess... ~


Roger & Out!

2 comments:

mama iris said...

haniey........i mish uuuuuuuuuu!!!!!hehehehhe

Hanie Ly said...

aloloooo meh cini mehh... *hug* ;P