June 19, 2011 - A perfect day for..

Qaiser's first swim!
;P

Selalu aku la orang paling malas nak gi swimming pool...
Tapi sebab terlalu eager nak tengok Qaiser in his swimming suit for the first time, aku ter-rajin plak hari ni... ;P

Elok je dier duk diam dalam air yang sejuk tuh...!
Good boy!
Next time daddy can take you for a swim again...
Count mama out! (Aku ni tak reti berenang!)
I don't mind swimming with you in a bath tub tho... With warm water inside!







~ Ms Qistina Nadhierah & Alia Qistina... our neighbor's girl ~

P/S Happy Father's Day daddy & Atok!
Daddy request lauk udang...
Ape la yang nak aku gorengkan dengan udang neh... -_-'

4 comments:

mama iris said...

kejap je dah besar anak teruna tu kan.....

Hanie Ly said...

ohhh sgt sekejap!! rase cam baru jek semalam dier kuar! hehehe

Fara said...

alolo.. cutenye. kalau qaiser duduk dlm pelampung yg khas utk baby tu mesti lg cute hehe

Hanie Ly said...

ha tu ler.. pelampungnye takde lagi... hehhe