June 12, 2011 - Meleleh air liur...

Oh maybe sebelum tu aku patut warning kan kat sini yang entry ini ada unsur menunjuk² and mungkin akan buat orang yang tidak memahami ketagihan aku ni meluat.
Tapi sebenarnye takde la pun niat nak menunjuk² cuma tiba² ter berahi plak tengok kasut² yang mengancam nieh...!

Those who know me well would know about my addiction to high heels...!
Right now I have almost 25 pairs ... dun believe me?
Check them out here
I think it's time to throw away the old ones and make way for the new ones...!
Gara-gara baca blog Hanie Hidayah...
She bought 4 pairs of lovely loveeelllyyy shoes from Agape Boutique and now I'm tempted to buy a few for myself...
* sigh * if only my shoe rack is big enough...!

Sebelum tu sile berangan dulu dengan yang ini...


ini...


dan yang ini...!

** all photos belongs to Agape Boutique

Favorite brand, Charles & Keith of course...
Tapi kalau aku takde anak 2 orang and a house mortgage to fulfill every month, memang selambe je tetiap bulan aku beli 5 pasang!
;P
And I have been loyal to Vincci ever since the first time I know how to wear high heels... (like 10 years ago) ;P
But this! This is suupeerr dooperrr cheap!!!
Well aku tak pernah lagi nak try and test quality dier camane...
Tapi semata² untuk memenuhi nafsu kasut aku yang membuak² ni, I am willing to try!
(not to mention they're the only shoes I could afford right now)
Hmm nanti kite test and review yea?
Kalau nak join aku sile ke sini and order!!

OK aku nak pi lap air liur yang da meleleh leleh ni skank.
:P~~~

Roger!

No comments: