March 9, 2011 - Joy and happiness (But not mine)

Mine is incomplete... Hence the long hiatus.
Nothing personal...
I just feel like something is missing so I've been busy trying to fill the gap.
But this entry is not about my incompleteness (if there is such word as incompleteness... too lazy to think of another word right now)
I'm sure you are not interested to hear more about my boring bullshits.

Anyway, hari tu masa Min bersalin aku dapat tengok dier kejaaaap je kat hospital...
So today Dayang and Am fetched me and Qaiser and kitorang gi lepak rumah Min.
Dapat lepak lama² sket...
Pegang the newborn puas²... tapi aku tak berani la sangat...
Sebab Putra tu sangaaatt lah halus orangnye!
Aku rasa Qaiser baru lahir dulu pun tak halus gitu!
Sadly Qis couldn't join sebab dia kene pergi sekolah.
Tengah exam - Ujian Fasa 1... (Banyak betul exam kementerian zaman skank nih! Sian kat bebudak tapi bagus gak sbenanye!)

~ Putra & Raja ~

Beza Qaiser dengan Putra ni cuma 6 minggu tapiiii tengok beza dorang beza ke tak?
Kussss semangat anak aku...
Alhamdulillah sihat!
Tapi Putra ni panjang (tinggi) orangnya...
cam mama dengan papa dia gak la tu esok...
Sian Putra ada kuning sikit...
Harap cepatlah hilang ye Putra!
Minum susu banyak² biar besar macam Qaiser OK!

~ My loves ~

~ Meet Am ~

Lagi satu, meet Am.
He's Dayang's cousin... cum our new BFF!
Sekarang kalau nak lepak mesti dia ada sekali...
Kalau tak macam tak cukup korum.
So lepas ni, selain Min, Dayang and Kay, korang akan selalu baca nama Am!
That's the reason why I introduce him to you guys... (macam la ramai sangat orang yang mengikuti cerite dalam blog aku kan? MODE: PERASAN)
Although dia 'berjiwa wanita' katenye, hati dia sangaaat baik!
Sangat tak lokek atau berkira sampai aku pun naik segan~!
Dia suka betul spoil kan Qis dengan Qaiser...
banyak giler belikan baju untuk Qaiser!
I owe you big Am!
Walaupun baru je kenal tapi jasa baik kau yg dah bertimbun² tu akan aku ingat and balas one sweet day!


Motif mode terhutang budi? Entah.
I'm just not myself lately.
Emosi huru hara.
Blame the hormones.

Tak berapa nak ada mood nak citer banyak²...
(or blogwalking for that matter...Ampun kawan²...! Nanti aku ganti okeh! I'll read your posts that I've missed! PROMISE!)
Till later²...


Kembali ke dalam gua~

3 comments:

mama iris said...

take ur time sayang....nnti dah ceria kita berjimba2 lagi yaaa..

IxoR@ said...

dalam gua ada banyak harta eh? nanti kuar bawak sket untuk sy...

hihihii...

*cepattt updateeee*

Hanie Ly said...

nurul: yep yep skittt je lagi! ;P

Cik pora: hehehe klu ade kan best! ;P baik baikk... japgi kite updet! ;P banyak nak kene bace dulu ni!