March 24, 2011 - Gilerrrr!!

Crazyyy craaaazzzzyyyyyy!
Baru 2 hari keje dah terasa macam woah giler hectic life schedule cam ni!
Sebabnye:
1- demi ke tidak sanggupan nak meredah jammed, aku sanggup kuar umah pukul 6.30 pagi hari²! Kul 5.30 dah bangun...! Tu pun kalau Qaiser tak kejut aku pukul 4.30 pagi... Sebabnye, aku tidur awal, dierr pun tidur awal! Hamekk kul 4.30 da bangun...

2- Again, demi ke tak sanggupan aku meredah jammed, kul 7.30pm baru aku gerak balik dari ofis... kalau nasib baik stengah jam ke 40 minit tu dah sampai rumah...

3- Balik tak sempat la nak tukar baju ke mandi ke buat keje umah pape yang patut...

4- Oleh kerana dah penat giler, perut pun tak rasa lapar... kul 10.30 ke 11mlm da masuk tido!

Nasib baikkk laaaaaa ade atuk boleh tolong jaga Qaiser dengan Qistina...

Sebab semuanye berlaku terlalu pantas, mane aku nak menggagau carik maid??

Bersabarlah semua ye? Biar kita bersusah² sikit pada permulaan nih... mana tau besar hikmahnye esok hari... InsyaAllah!

Im flying to Singapore on Sunday... Will not be back until Friday.

I have no idea how I'm going to sleep without my babies...!
:(

Terlalu penat!
Nak upload gamba pun malas!

Roger and out...!

6 comments:

mama iris said...

opsss.....ketinggalan.....nampak sgt lama x blogwalking around....so kene bertabah ye haniey......Allah knows the best!...

Fara said...

back to work already? rase mcm baru je u deliver hehe.. anyway, take care! have a nice day at work and in singapore yea
*b4 tido 3g call dulu dgn baby, mesti hilang rindu* hehe

Bro Fit said...

wah busynya..takpe ar kak..mungkin sekejap je tu.. take your time ye :)

- Fitrihadi.com -

IxoR@ said...

dah start keja...

awak, tak pe la.. bertahan... susah2 dulu... lelama baik la nanti...

sabar ye...

Hanie Ly said...

nurul: uhhh sangat² bertabah ni...! ;P

Fara: yep dah start keje baru... not sure boleh tido tak without the kids...! tu je dugaan paling besar! huhu

Fit:yep yep permulaan yg sangat busy! hopefully pas a few weeks sme jadi ok...!

Cik pora: susah² dulu... senang² kemudian kan? ;P

Iz said...

i pun dulu camtu la.. pegi keje awal sbb takmo jem. Balik keje lewat sebab takmo jem jugak. Sayang duit minyak kalau jem. Nanti sampai rumah time yg sama dengan org yg keluar lewat gak. Buang masa je