Feb 17, 2011 - My new job...

Keje baru aku skank ialah mendonlot movies and tengok sensorang kat umah while orang lain gi keje...
Best kan?
Best giler sampai aku dah tak tau nak donlot citer ape...

Keje aku start dalam pukul 2 petang lepas Qis dah pergi sekolah,
and lepas keje umah dah siap.
Basuh baju ke lipat baju ke hape...

Semalam aku layan Gulliver's Travel.

Kalau korang suke citer fiction, boleh la layan...
Aku memang suke citer² mengarut gini.
Syok sebab ada Jack Black, Emily Blunt and Jason Segel.
Kan best kalau dunia orang² kerdil nih bebetul ade!
;P

Tadi aku layan Life As We Know It.

It's about (copied from IMDB) "two single adults become caregivers to an orphaned girl when their mutual best friends die in an accident."
Romantic comedy... Pun genre yang aku suke! :P~
Lelagi bila ada pakwe hensem (Mr. Duhamel) belakon...
Comel giler jek dier nih...
Heigl pun aku ske gak... Gara² 27 Dresses and and The Ugly Truth.

Baru jap ni aku tengok The Tourist dah siap donlot...

Tak saba nak buat 'keje' esok...!
Tunggu I okeh Depp!! ♥

4 comments:

Farah Rahim said...

for me itu keje hasben i hehehe

Hanie Ly said...

asben u ske tgk muvie gak ke kak?? ke mendonlot? asben i tak reti donlot... dier reti men poker jek! eheheh

Iz said...

i prefer tv series than movies. TV series addictive!!! hahah.. cuba try nanti

Hanie Ly said...

rajin gak tgk satc dgn desperate housewives...! klu dedulu tu cam charmed dgn buffy syok ooo... klu layan tv series tak jadi keje len la jawabnye... ;P