Dec 20, 2010 - Kami suka...!

Be it 'kami' for aku and Daddy berdua...
Or 'kami' for aku, Daddy and Qis!

... suka sangat gi melantak kat mamak lepas pukul 12 tengah malam...
Nak buat camne, dah perut nih sik lapar manjang...
;P
Kalau tak pekena roti canai, mesti nak order megi goreng tanak sayur dengan telur mata...
Yummm~

Kalau hari sekolah memang Qis awal² dah tido so kalau Daddy tak ajak, aku yang sebok ajak Daddy...
Saje nak hug hug si gumuk (tapi sekarang dier sudah kurus... :( tak syok!) kesayangan aku tu atas motor. ;P (And tapi sekarang perut saye dah besar... tak sampai tangan nak hug hug atas motor... :( )
Lepas tu tengok gelagat orang di tengah malam...
Ramai gak orang makan kat kedai mamak kat BI nih walaupun hari kerja!
Tak reti nak tido ke ape dorang ni? ;P (sile tanye diri sendiri ye cik Hanie)
And borak² kosong dengan Daddy. (walaupun sbenanye aku suke dengar dia je yang berceloteh... tu yang kadang aku saje je tanye soalan² bodoh semata² nak bagi dia start bercerita... kalau tak kene mood dia, tu yang tak pasal² jek kene marah... pastu emo sendirik... -_-' )

~ Qis mesti order roti canai, kuah kari and milo ais! ~

~ Daddy nampak chubby dalam gamba neh... I laikkeee! ~

Layan la sementara ade chance nih...
Esok dah ade baby kecik mau ko nak gi mamak tetengah malam bute?
Ohh noooo~~!
Not until the baby's sleeping cycle is consistent! :S
I am so going to miss this activity...!

7 comments:

Fara said...

12 tgh mlm? isk! mummy ngidam teruk nih eh ehehe.. Qis pun same gak berjaga mlm tu. My son pun suke order roti canai and milo ais bile gi mamak, makanan lain tak mau. Makan lah sebelum berpantang nnt ;)

Hanie Ly said...

hehhe bukan ngidam... dah jadik habit plak makan tetengah malam... ;P tu la da pantang sok dgn ank kecik nye lagi mmg tak dapat la nak gi ke mamak tetengah mlm... ;P

Fitrihadi said...

makan tengah malam?? woo menggemukkan heehee

Hanie Ly said...

Takpe! Sekarang mmg tgh gemuk.... heheehhe

akubiomed said...

Kl memang kalau setakat makanan tidak ada masalah cuma sediakan duit jer

akubiomed said...

Dah berapa bulan carry? If you don't mind

Hanie Ly said...

yep... klu stakat roti canai tu tak kisah ler sgt.. hari² pun takpe! ;P

Lagi 30 hari to go~! ;P