Dec 18, 2010 - Us girls don’t just play with make-up, you know…!

Well, not when Qis’s closet look like this!


Normally I'll do the laundry and fold the clothes…
And then Qis’s part is to put the folded clothes neatly in her closet, mine and Daddy’s…
Hence I didn’t know that her closet looks like that, until a few days ago when I decided to keep her kindergarten uniform in the storage box.
Kantoi sudah…!
Buat penat je aku lipat!
Dia main sumbat je baju² dia dalam almari… dah macam sarang tikus!

So last night, I decided to re-organize her closet.
Besides, banyak baju yang dia dah tak muat, buat semak je almari kecik tu…
And she got to be a model for a night!(She loves this game!)
Agak² saiz baju tu cam kecik je, aku suruh dia try…
Sebab nye Qis ni kecik je... ade separuh baju untuk 4 tahun pun dier bleh pakai lagi.
Save budget...! (Aku nih asyik la save budget manjang~~ ;P)
Pastu pose and snap!
;P
Tapi pose nye sepesen je… Motif suke masuk tangan dalam poket asal suruh pose??
Fail!!





After an hour or so (I think) siap sudah…
Kan dah cantik skit rupa almari Qis…
Tengok la boleh tahan berape lame condition kemas macam neh.


And here’s photo of the day:

Ahahah sik kene buli jek budak kecik nih… hari tu coli… hari ni dia punye panties… tak senonoh mama ni!
And she didn’t want to take that photo because she knew I’ll upload it somewhere!
Awww anak dara saya dah pandai malu²… :S No fun!

4 comments:

mama_iris said...

stailista ke oppss....
mmm.....
harusla stailista....ekeke....
untung budak badan kecik nih..baju suar tahan lama pakai...

Hanie Ly said...

ehehhe berangan jek stailista... ;P tadek bakat langsung~ hehehe tapi mmg jimat~ selagi baju tak koyak bleh pakai... ehhehe!

IxoR@ said...

hahahahaha...

noti mama dia eh!

anak dara awak pandai bergaya pe...

suka tgk!

Hanie Ly said...

Masa die kecik gini la boleh buli... ehehhe buat kenangan... ;P