Dec 7, 2010 - Something sweet when everything else is bitter!

Dayang is back from Kelantan and she bought my favorite kuih, Kuih buah tanjung!!
Tak menyempat², la ni gak gi ambik.

Thank you darling! You’ve made this mak buyong very happy!
Sepeket aku habiskan sorang.
The rest simpan untuk esok.
Kalau tak japgi aku tak boleh tido gara² sugar rush.
Kuih ni manis giler! Tapi aku suke!
Yummm~~!!
~ kuih buah tanjung yang kaler kuning tu ye... ~

Other than that, she gave me a couple of pomegranates (Buah Delima) and serunding.
I didn’t know what it was I had to ask my abah…
Now Qis loves this fruit!
Siap suruh Dayang bagi banyak²... Banyak lawa muke kan, org dah bagi... Adoi.
;P
Pun yummy gak tuh.
Esok bleh try.

And I don’t know what?
Yang tertulis cuma ‘Masam Manis’ kat plastic dia, when Qistina open the wrapper dia kata: Euw macam taik ma…
Memang budak ni kurang asam.
I have yet to try that one…
;P

Ape pun, thanks babe!
Esok kalau ko pregnen and ngidam, aku pi carikkan tuk ko pulak ek…
Now you need to go find yourself calon sperm Gred A.
;P

Owh, and of course, budak ni buat aku hepi jugak...
Liat nak suruh mandi...
Anak dare masam!
My fav photo of the day:

No comments: