November 15, 2010 - Hari pertama kami...

Kembali bekerja setelah sekian lama hidup tak serupa orang...
;P
Today is Daddy's first day with Huawei.
Baru first day dah kene OT... Dah maghrib pun tak balik lagi...
Keje keras OK darling! ;P

Aku pulak berjaya jugak membangunkan diri yang baru nak terlena kul 7.30 pagi tadi...
Kali pertama aku gi ofis dengan muka bogel dan jeans 3/4.
Selalu pakai lah jugak foundation.
Maklumlah kulit cam ape...
Kalau licin cam kulit telur memang takde heran aku nak pakai mekap!
Dah tu first day aku masuk keje dulu HR kate dress code ialah casual.
Selalunya adalah jugak inisiatif nak berpakaian cam orang keje dalam ofis...
Tapi hari ni mood aku memang bebetul casual.
Tak cukup tido.
Lantak.
Janji sampai ofis.
Tapi kalau aku tau temp girl tu comel lote orang nye memang aku pakai mekap ok!
Segan jap makcik masa handover tadik...
;P

~ Muke bogel ni akan ikut aku pergi ofis sampai aku da meletup esok... ~

Masuk kul 8 lebih, kul 5 dah cau.
Tak tahan. Ngantuk giler!
Kalau keretaku itu ade Auto pilot takpe jugak.
Bleh aku tido sambil keter tu bawak aku balik umah.
Tapi Alhamdulillah... Selamat gak aku sampai.
Walaupun hujan punye la lebat kat Bukit Jalil masa aku keluar tadi... Kat highway dah tak hujan...
:D

Semalam keluar gi makan dengan my besties... Sape lagi... Dayang, Min and Ela...
Qis dan Mia pun ikut sekali...
Cik Dayang belanje Yellow Cab.
Rezeki jangan di tolak kan...
;P
Sambil budak2 kecik dua ekor tu mengayat abang2 pizza tu,
sempat la catch up dengan pompuan2 nih...
Lame tak hang out sesame...
Rindu! Hehe
Tapi ni je la gambo yang sempat di curi... Yang lain dekat Min...
~ Cam anak dara betul Qis dalam gambar ni... hilang comel sumer! tapi bile time main memang hilang ke anak dara an tu ~
~ mak buyong & mak buyong ~

OKler.. budak kecik ni dari tadik duk membebel tak benti2...
Ade je la bende yang dier nak cakap.
Aku pun da dengar tak dengar.
Nak menaip pun jadik hilang idea.
Dengan ngantuk lagi.
Dengan fikir nak basuh baju lagi.
Sampai sini je...
Ni update gedik namenye.
Da~

No comments: