October 23, 2010 - Nama baby

Sekejap je dah 27 weeks...
93 more days to go!
Nama baby pun tak confirm lagi.
Jangan jadi macam Qistina dulu, duk standby nama baby boy, sekali girl yg keluar.
Atas katil spital tu gak baru nak cari nama...
Dan seperti maksud namanya, Qis memang seorang yang adil dan berseri...
:)

Tapi susah pulak nak cari nama lelaki yang start dengan huruf Q.
(Kalau la yang keluar ni baby boy)
Adalah jugak cari-cari dengan Daddy...
Tapi sebenarnye kami (saye) tak berapa berkenan...
2 - 3 nama je yang saya rasa OK tapi belum di confirm kan oleh Daddy...

Wahai Daddy... (;P)
Ape kate kalau kite letak nama untuk baby boy:
Qaiser (raja)
atau
Qays (tegas)

Dan
Qaisara (Permaisuri)
atau...ummm emm... Qaisara? Untuk baby girl?
;P

Tak kisah la nama ape pun, janji maksudnye baik and baby sihat...
Tapi ape kate you pertimbangkan cadangan I tuh?
:D

More or less 90 more days to go!
:D
Tak tau nak rasa camne...
After 6 years, excited pun ada, takut pun ada...

5 comments:

Dda Ly said...

saye suke qaiser..:) :) dan qaisara pon cute juge...hikhik maksu yg tak sabar nk tgk little baby!

caiyok² maklong!

mak long said...

Owh saye dah lupe cara-cara nak buat segale-galenye~~! *cry*

Owh dan laki saye nak letak Qaiser Noor Bakti boleyh? ;P

Dda Ly said...

owhh adik xnk letak nik kah?? nk ganti same bakti?tp noor x besh lah!!hihi

just givin my 2 cents..:P

mak long said...

ayah dier nak letak bakti... i dun laike... i dun mind noor... name moyang kite kan noor? ;P raja cahaya bakti... hmm.... short and simple. tak confirm tho. ;P

Dda Ly said...

hihi ye tak ye kan?jairi bin hj noor..forgot about that already..:P hiks..tp okey lah..asalkn ade makne..:)