October 17, 2010 - Date night

Semalam tak tau kenape jalan nak Damansara jam!
Lagi-lagi kat MRR2 and it was 9PM.
Tak bergerak langsung.
Sabajela. Sib baik Daddy ni jenis pandai cilok2...
Walaupun kekadang cilok2 sampai buat aku sedikit bengang cause I feel like it's dangerous?
:S

So a 20 minutes trip turned out to be an hour's trip!
Sampai umah kak long sempat makan nasik lemak(2-3 hari ni asik makan nasik lemak je... Semalam nasik lemak for breakfast, dinner & supper! Gumuk..)
Around 11PM we head home.
Tak tau nak gi mana.
Nak gi night market yang kat Danau Kota tu macam malas.
Confirm susah nak cari parking.

Anyway, a few days ago Daddy asked me to download Forrest Gump.
Yeap. Tak tau ape mimpi dier tetibe nak tengok Forrest Gump?
So last night kitorang layan Forrest Gump.
He laughed all the way.
There's something about running that really tickles him.
So everytime Forrest run, he laughed.
And when he laughed, it made me laugh too.



Daddy cakap our baby ni nanti akan jadi 'Star Man'
... apekah? *blink blink*
Dia akan lari satu Malaysia like Forrest Gump and be a star for that.
Daddy memang macam ni.
He has a weird sense of humor.
Sometimes he can really make me laugh.
Maybe that's why I married him.
;P

Anyway, FG is a nice story.
Worth watching it over again.
Aku ingat first time aku tengok citer ni mase aku tingkatan 1 or 2,
Cikgu BM suruh tengok.
Gives you a whole different perspective about life.
And a good laugh.
:)

2 comments:

Dda Ly said...

owhh...gitu kah??nanti asye balek sane, nak amek citer tu k..:P ok baby star man, maksu will see u soon...:D

mak long said...

hahahah jgn la panggil babyy star man... cam nama wak pulak... wak paimin... heheheh