September 27, 2010 - Jalan-jalan, goofing & monthly check up!

Tadi gi monthly check up kat Kg Bharu...
Sekejap je dah 23 weeks!
Lagi bih kurang 3 months to go jea...
Tak sabar nak jumpe baby...
Dier dah sangat lasak skank! Sekali dier gerak cam buat sparring plak kat dlm neh...
:D
At least I know that all is well...

Qistina's 2nd tooth came out...
Budak rongak saye tak nanges pun... Aku yg cabutkan sendiri...
Geram tgk gigi tu goyang2!
;P
No pic, malas nak transfer...

Balik dari open house kat umah mak long on Saturday, bawak dier gi potong rambut.
Dah panjang dan serabai!
Lagipun dier yang nak potong...
Kan dah chumel skit... ;P




Hari ni malas nak gi office...
Lagipun dah kul 2pm...
Sampai ofis japgi dah kul 3pm...
Pastu kul 6 nak balik meredah jem..
Balik tak yah.
;P

2 comments:

Jun said...

salam raye..hey! its u...nk kna panggey hanie plak la kot, ekeke...ape khabar? long time no c...so many changes! n good one! congrats ye, x lama lg ade bb...tq for dropping by kat blog tu, kalau x x tau pon dh ade blog nih...take care!

Hanie Ly said...

June: hehehe dah lame kan? but ure still my favourite lah! still bergigih masak nampaknye... cayalah... ;P thanks for the wish! time to start a new page in life~~