August 9, 2010 - 1,2,3

1 - Malas. Tapi kuatkan semangat dan bangun pergi kerja... I realize how much I need a job right now more than ever... Unless la kalau laki aku keje gaji 10K sebulan kan... ;P One day yea Daddy? Amin! Aku sangat la bernasib baik bila boss2 panggil untuk discuss about my health and how I can do better at work...rather than mintak surat MC, or bagi warning letter or show cause letter or worse, sack me! Gila kau 2 bulan tak gi keje! So sekarang nih aku bersemangat gila nak gi kerja! Kalau tak camne aku nak bawak Qis gi jalan2 or shopping2 berdua? Mesti tak best! :D

2 - Aku rindu Min! Dia dah selamat menjadi bini orang dan selamat kembali ke Dubai...! So takde la aku geng nak ajak pi jejalan KLCC or Tesco or makan di tengah2 malam buta! *cry* Si Dayang pulak busy dengan kehidupan dier... Harap-harap sempat nak buka pose dengan family dan kengkawan sme...! Aku rindu lah sumer2!!

3 - Alhamdulillah aku dah masuk trimester ke 2... Tak sabar nak rasa baby nih bergerak! Dan tak sabar nak pergi ke labour room so that aku boleh melaram balik! ahahah motif. Dah la tak sedar diri, beli baju kebaya untuk raya, Nasib baik cuttingnye longgar... Sempat la aku pakai sebulan dua lagi... Jangan berat aku naik 3kg sebulan cam bulan lepas dah! Haru....!~

No comments: