August 31, 2010 - Pregnant woman cant shop!

Last night ajak Daddy gi carik baju raya...
Tuk sume orang da settle.
Aku nye sendiri je belum settle.
I want another baju kurung!!
Maybe cause baju tu je yang bile orang pregnen (& gemuk) cam aku nih pakai nampak senonoh.

Takde mood nak bertekak dengan Daddy.
Dier bawak gi The Mall and it's already 10PM!
Dah nak tutup OK!
So just diam and ikut.
Last-last beli sepasang lagi baju untuk Qistina at Parkson...Kedai len sme da tutup! Raya sakan la anak aku tahun ni...

It's fine.
Cause Daddy cakap hari ni boleh pergi lagi.
So tadi we went to Sogo (again)
The first thing on my head was: What the hell can I possibly buy for myself here??
A shirt? for raya? seriously??

I wanna go to Jln TAR for God's sake!
(perempuan mengandung dah mula nak meroyan nih)
Sometimes I feel like, bila tengah pregnen (& gemuk) cam gini, takde la sorang pun kengkawan pompuan nak ajak pi shopping.
And biler pergi dengan lelaki (especially my husband, I really cant complain! REALLY!!)

Fine.

Anyway back to the story.
Kat tangan ade 2 helai baju dari Somerset Bay
Tapi hati ni tak rasa macam nak beli... Cause I WANT A BAJU KURUNG!
So we walked to the shoe's department.
The only thing that can cheer me up!
And the only thing Im loving for Raya this year is a pair of Wedges.
MY FIRST PAIR of Wedges.
Good enough.

Daddy kata nanti malam baru nak pergi ke Jalan TAR.
Let's just see.
PBTH.

No comments: