July 9, 2010 - Hellooo Fabrics!

Petang tadi saya ajak Qistina ke Carrefour.
Niat utama nak beli kain!
:)

Dekat sejam juga kami kat Nagoya tu.
Saya in baru je nak berjinak-jinak dalam dunia jahitan ni.
So pilih kain tu tak berapa picky sangat.
Janji dapat belajar.
Tapi tak tau la saya ni suka sangat dengan pattern bunga.
Sampai kawan saya pun panggil saya minah bunga.
;P

Hasil belian hari ni:



Range harga dari RM2.50 semeter hingga RM9.80 semeter.
Kain yang paling atas tu saya nak buat cushion cover yang baru.
Raya kan nak dekat? Mati la.. Kain untuk baju raya pun tak cari lagi!
:(
Dah lah raya tahun ni tak boleh beli baju siap.
Mane ada baju kurung untuk orang pregnent??

Melalut plak.
Tak sabar saya nak tukar kain-kain nih jadi baju!
:D

A few on the list: tutu, pencil roll, cushion cover & blouse for my little princess!

On a sad note: My little niece, Mia has been admitted to GH again due to lungs infection. Let's pray for her health! Cepat baik Mia! We all love you!

2 comments:

illafira said...

ala.. ko pregnant pun leh je bli baju kurung ready made.. ko bkn bsr mane pun.. hahaha

semoga mia cpt sembuh..

Hanie Ly said...

Safira: yea ke... kali ni perut nih cepat benar haa membesar... aku takut tak muat nak beli baju siap... huhuhu

tad iaku pi tgk mia kat spital..alhamdulillah...tak dela teruk cam dulu... hopefully 2-3 hari ni dah boleh balik...