July 25, 2010 - Life update!

Busy busy week...
I'm juggling my time between working from home, and helping my dear Jasmine with her wedding preparation.
Last Friday, baru family belah lelaki datang merisik.
As soon as her future husband reached KL from Dubai, the whole family terus pergi ke rumah Mine.
Pukul 12 tengah malam OK!
Tak pernah di buat orang.
;P
Tak caye je my friend's getting married!

Spent the whole Saturday doing nothing.
Rasa macam nak menjahit tu ada tapi kemalasan mengatasi segalanya!
Orang kata kalau pregnant malassss nanti baby banyak meragam!
Err betul ke? Harap tak la... ooiii...!

Cik Qistina baru belajar kayuh basikal roda 2!
Daddynye dah buang 2 side wheels tu...
Bape minit je terus pandai dier kayuh...
Bukan susah sangat pun kan?
Complete dengan protection pads OK... (Ambil dari roller skate barbie nye)

Here's her pic, and video yg senget (kalau rajin nak tengok)
Dier punye corner lipat macam mat rempit kate mak ngahnye.

video

Dah malam Daddy pulak datang mood rajinnye, siapkan cat bilik.
So my room is now completely in purple hue.
Reminds me of The Unicorn club from The Sweetvalley twins.
;P

I cropped the photo. Didnt really like the rest of the room. ;P

Habis tak boleh tido.
Pening kepala bau cat.
Some people say the paint's odour is not good for the baby...
Hm.
So tadi gi rumah tokma tido the whole day.
Tak tahan.

Amik kain kat bawah ni.
Ingat nak suruh Tok Ma jahitkan gaun untuk Qis tapi Tok Ma dah tak nampak nak menjahit,
Bulan August nanti baru nak operate mata.
So saya ambil baik kain.
Konon nye nak buat baju raya untuk Qis?
Kalau buat baju kurung pun cantik tapi saya tak reti...
Huhuhu
Tengoklah esok jadi apa?

No comments: