July 21, 2010 - Bile mama mengidam

Mase first - first pregnant dah teringin nak makan ketam.
MIL masak ketam masak sambal sampai menjilat jari di buatnye!
Tok ma kalau masak memang first class!

Then teringin nak makan durian, 3-4 bijik licin aku sorang yang kerjakan...!
Siput sedut masak lemak...
Nasik ayam Linda Onn...
Yummm....!
Semuanye best!

Yang paling latest, ice cream cake!
Dari semalam, tetibe je teringin nak makan ice cream cake.
Hari ni kengkawan bawak pi Ampang Point, kebetulan Min nak cari cincin kawin,
Apelagi, sempat la aku beli ice cream cake...
Daddy kate this is a very rich baby!
Nak makan cake pun cake yang mahal...
Ngehehehe sabar je la...
Dari air liur dier meleleh je esok kan?

Here's something feast your eyes with! :D


Tak sampai 5 minit dah licin!

4 comments:

illafira said...

tul la tue.. baby demand.. hahahaha

Hanie Ly said...

ahahah lum kuar da demand... bile da kuar masak la aku... ;P

Dda Ly said...

huaaaa lazatnyeeeee!!

Hanie Ly said...

baru ku tau kat ampang point ade baskin robbins!!! :D