June 6, 2010 - Tambah lagi satu...!

Lame giler tak blog...
1 - tak de mase nak curi mase kat ofis....
2 - connection kat rumah unreliable...so better dont!

I have news!
I found out that I'm 6 weeks pregnant!
Qistina's finally gonna be a sister.
She's so excited she's telling everyone we met!
Kecoh betul mulut dier...
:)

Daddy pun sgt la hepi...
I am due on end of January next year...!
Tapi sempat lagi gi kaloke and clubbin sometimes...
Before the bump is obvious kan...
* excuses *

~ kaloke dari tengah hari sampai ke pagi! ~

Dah la baru start kerja,
tapi my senior HR told me that they don't discriminate pregnant women.
So they don't mind.
As long as my morning sickness don't get on my way...
And luckily I dont get any yet!
I haven't told my boss yet though...
The russian.
He's always so busy.
:S

Oh well...
Standard, malas nak gi kerja, malas nak menjahit, malas nak buat ape...
Nak bejalan je...

Last week, kami pergi ke Nilai 3 dengan Tok Ma, mak mertua saya dan ibu...
Dapat jugak saya beli set meja makan baru... * finally *
Murah sangat untuk kayu Oak...
RM850 termasuk penghantaran.



Yela, dah ada rumah sendiri baru la boleh kumpul harta skit2 kan?
Tak tau kenapa saya berkenan sangat dengan pattern kerusi yg petak2 tu...

On the other hand, anak buah kecil saya masih di hospital...
Cepat baik ye Mia sayang...
Jangan buat ibu risau...
Mia kan kuat?
Jom sama-sama mendoakan kesejahteraan Mia...
Moga cepat sembuh!
Amin!

2 comments:

illafira said...

wah.. tahniah.. kawan2 aku sume mengumpul ank.. aku je x kawin2 lagi.. hahaha

Hanie Ly said...

sabo...one sweet day t ade la prince charming bawak ko lari... ;P