June 16, 2010 - Vitamin M Dah Banyak!

Semalam aku keje kat ofis sampai pukul 11 lepas tu balik buat keje kat rumah.
Hari ni malas betul aku nak bangun!
Terus bagi excuse kat bos, buat kerja dari rumah je.
:P
Bila vitamin M dah banyak kan?
Memang lebih-lebih la alasan dalam kepale ni...

Buat kerja di rumah pun boleh bagi aku darah tinggi!
Sebab connection terlalu slow.
So aku gigihkan juga diri ni pergi ke TMPoint di Ampang Point tu dan register land line and broadband.
Dalam masa seminggu (or 2) lagi boleh la bertenet dengan aman skit!
:)

Keep telling myself: you cant be lazy, you have to pay for this nice living.
Yup. I know.
Lepas ni takkan malas lagi!
Akan bergigih bangun pagi dan bawak kereta merempuhi satu jam perjalanan (45 minit kalau jalan tak jem / 2 jam kalau ada accident di MRR2) ke ofis!
And stay until 6PM.

(Ye la tu...)

No comments: