May 1, 2010 - Bored Saturday

Bored Saturday.
Bored bored.
Patutnye maksu nak datang melepak hari ni tapi dia ada hal lain...
Esok ye maksu...

Saya merajuk dengan Daddy...
Kalau nak lepaskan kat sini pun tak elok kan...?
Macam membuka pekong di dada pulak.
Yang pastinye saya sangat bosan hari ini...
Kan bagus kalau kerja tu 7 hari seminggu tak da cuti langsung.
Selfish tought. I know.

Maybe saya akan kerjakan langsir untuk sliding door tu...
Tengok la kalau ada mood...
Semangat beli kain langsir RM22 semeter...
Kononnye 2-3 tahun sekali baru nak tukar langsir kan?
Hm tu je la yang boleh buat saya tersenyum hari ini...

Pbth.

2 comments:

illafira said...

isk isk .. org suka cuti tp ko suka keja lak.. hahahaha.. terbalik...

Hanie Ly said...

haahahha bile bosan duk kat umah pk nak keje je le...bile da terperuk akt ofis tu sebok nak blik umah... camtu la kan? ;P